BRIDANDA APARTMENTS BONAIRE
KRALENDIJK, BONAIRE • Bij Bridanda Apartments op het ‘dushi’ eiland Bonaire kunt u, in een heerlijk ontspannen sfeer, verblijven in een luxe studio of bungalow, gelegen in een prachtige tropische tuin met palmbomen en kleurrijke oleanders.

In de tropische tuin is een zwembad (zonder chloor) met buitendouche, jacuzzi, ligbedden en is een bar met loungecorner ingericht waar u eveneens heerlijk kunt relaxen. Tevens zijn spoelbakken en een opslagruimte aanwezig voor duik/snorkel of (kite)surf spullen.

De studio’s en bungalows zijn van alle gemakken voorzien en elk met een eigen ruime veranda. Bij Bridanda Apartments bieden we unieke accommodatie voor zowel koppels als kleine groepen en families.

Ons resort ligt op loopafstand van strand en zee, restaurants, duikscholen en duiklocaties, winkels, bank (met geldautomaat), tennisbanen en fitness en zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Kralendijk.

We helpen u graag met tips over de mooiste duiklocaties, leuke activiteiten en excursies, lekkere restaurants. We kijken er naar uit u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen!

Zonnige groeten, Danny & Danielle
Kaya Papago 100
Kralendijk, Bonaire, Nederlandse Antillen
breng me hierheen